Aluminium

Voor één aluminium plaatje of 100.000 aluminium plaatjes kunt u terecht bij ETSPRIT

Vraag of offerte aanvragen?

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aluminium (geanodiseerd)

Het materiaal is licht van kleur (blank geanodiseerd) en is geschikt voor binnen- en buitentoepassing. Ons geanodiseerd aluminium is van unieke, hoogwaardige kwaliteit.

Diktes: 0,5 – 0,8 – 1,0 – 1,5 – 2,0 en 3,0mm

Geanodiseerd aluminium is aluminium gedoteerd van een oxidelaag. Anodiseren gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling.

De oxidelaag is hard, poreus en slijtvast. Daarna kan door afsluiten van de poriën de corrosiebestendigheid worden verbeterd. Het resultaat is een dun laagje aluminiumoxide waardoor de rest van het metaal hermetisch wordt afgesloten.

Deze laag beschermt tegen verdere oxidatie, zodat de binnenkant van het metaal niet wordt aangetast.

Geanodiseerd aluminium is één van de gemakkelijkste metalen om te markeren en wordt veel gebruikt in verschillende industriële sectoren, zoals machinebouw, luchtvaartindustrie, automotive-industrie maar het is ook terug te vinden in de elektrische componenten en elektrische systemen.

Neem contact met ons op voor;

  • Naamplaten
  • Typeplaten
  • Bewegwijzeringsplaten
  • Labels
  • Bedieningspanelen

Wilt u aluminium onderdelen laten maken bij Etsprit?

Bij Etsprit staan hoge kwaliteit, expertise, persoonlijke benadering en waardering voor techniek hoog in aanzien. U kunt de hoogste kwaliteit verwachten van door Etsprit geëtste producten en u kunt bij Etsprit terecht voor grote of kleine orders! Daarnaast garandeert Etsprit een snelle levering conform de gemaakte afspraken en is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend! Etsprit is al meer dan 21 jaar dé expert op het gebied van chemisch etsen. Vraag een offerte aan!