Creatief

Bij Etsprit kunt u ook terecht als u creatieve producten wilt laten maken. Zo beschikken wij over interessante, op maat gemaakte relatiegeschenken zoals unieke loyaliteitskaarten voor uw klanten. Daarnaast vervaardigd Etsprit geëtste business cards die opvallen door hun unieke, metalen uitstraling.

Vraag of offerte aanvragen?

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bijzondere decoratie

Bent u op zoek naar bijzondere decoraties voor in uw kantoor? Chemisch etsen leent zich uitstekend om foto’s in roestvast staal en messing af te beelden. De aangeleverde foto wordt door ons gerasterd en na het etsproces zwart in gelakt, wat voor een moderne uitstraling zorgt.

Door middel van onze etstechniek kunnen wij maquette-onderdelen van metaal met de grootste precisie vervaardigen. Deze producten worden vervaardigd uit messing en nieuw zilver en zijn spanningsvrij (vlak) en goed te solderen.

Een greep uit ons werk

Voorbeelden van door Etsprit geëtste creatieve producten

Interesse in een van deze producten?

Bij Etsprit staan hoge kwaliteit, expertise, persoonlijke benadering en waardering voor techniek hoog in aanzien. U kunt de hoogste kwaliteit verwachten van door Etsprit geëtste producten en u kunt bij Etsprit terecht voor grote of kleine orders! Daarnaast garandeert Etsprit een snelle levering conform de gemaakte afspraken en is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend! Etsprit is al meer dan 21 jaar dé expert op het gebied van chemisch etsen. 
Vraag een offerte aan!