Ons verhaal

Etsprit ontstond uit de persoonlijke ambitie van twee gedreven en technische vakmensen in 1999.  De waardering voor techniek, het enthousiast samenspel van complementaire vakgebieden en de wens voor hoge kwaliteit vormt de stabiele basis van Etsprit. Dit heeft Etsprit tot de specialist gemaakt op het gebied van chemisch etsen en in Nederland.

Vraag of offerte aanvragen?

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Etsprit

Succes en voortdurende groei, zorgde ervoor dat Etsprit in 2008 haar moderne productieruimte in Almere openende. Hier wordt onder optimale en duurzame omstandigheden, een variatie aan producten op maat gemaakt: braille platen, bewegwijzering, naamplaten, typeplaten, precisie onderdelen en nog veel meer. Dit doen wij voor vele markten, denk aan machinebouw, Jacht- en Scheepsbouw, (High Tech) Industrie, industrie, auto industrie en nog veel meer andere industrieën. 

Sinds de oprichting in 1999 heeft Etsprit miljoenen producten geproduceerd. U kunt bij ons terecht voor één uniek exemplaar en voor een grote oplagen! Wat altijd consistent blijft bij Etsprit is de allerhoogste kwaliteit chemisch etsen.