Metaal graveren

Het graveren of markeren van metaal gaat met behulp van een fiberlaser of een mechanische graveermachine. Afhankelijk van de techniek kunt u diep in het metaal graveren of het oppervlak van het metaal verkleuren (niet voelbaar). Het effect op het metaal verschilt per metaalsoort en de gebruikte instellingen.

 

Vraag of offerte aanvragen?

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Het markeren van metaal wordt in ontzettend veel industrieën toegepast.

Van industriële gravures zoals serienummers en data-matrices op onderdelen in de automotive industrie en type-plaatjes bij machine bouwers tot de personalisatie van juwelen of gereedschap. Het graveren of markeren van metaal gaat met behulp van een fiberlaser of een mechanische graveermachine.

Afhankelijk van de techniek kunt u diep in het metaal graveren of het oppervlak van het metaal verkleuren (niet voelbaar).

Het effect op het metaal verschilt per metaalsoort en de gebruikte instellingen.

Wilt u metaal laten graveren bij Etsprit?

Bij Etsprit staan hoge kwaliteit, expertise, persoonlijke benadering en waardering voor techniek hoog in aanzien. U kunt de hoogste kwaliteit verwachten van door Etsprit geëtste producten en u kunt bij Etsprit terecht voor grote of kleine orders! Daarnaast garandeert Etsprit een snelle levering conform de gemaakte afspraken en is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend! Etsprit is al meer dan 21 jaar dé expert op het gebied van chemisch etsen. Vraag een offerte aan!