Brailleplaten

Brailleplaten, panelen en borden komen steeds meer voor in Nederland. Braille Letters en tekens zijn voelbaar als verhogingen op een bord en kunnen met de vingertoppen worden gelezen. Op deze manier kunnen blinden en slechtziende mensen informatie verkrijgen.

Vraag of offerte aanvragen?

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Braille zorgt voor toegankelijkheid

Er bestaan richtlijnen voor braille in Nederland, maar dit zijn geen wettelijke regels. Het is ook niet wettelijk verplicht om over braille platen te beschikken in uw pand. Toch zijn er vele bedrijven die de keus maken om braille platen te gebruiken om zo hun panden, terreinen en meer, voor iedereen toegankelijk te maken.

Een van de specialisaties van Etsprit is het vervaardigen van deze braille platen. Etsprit gebruikt roestvast staal waardoor de braille platen niet alleen slijtvast zijn, maar eveneens vandalismebestendig! Chemisch etsen zorgt ervoor dat de braille punten en/of reliëf zich prettig aanvoelt. Etsprit kan u adviseren over het ontwerp en het gebruik van braille platen en maken allerlei soorten braille platen. Van plattegronden met legenda’s tot simpele naamplaten worden tot in detail uitgewerkt.

Een greep uit ons werk

Voorbeelden van door Etsprit geëtste brailleplaaten

Wilt u braille platen laten maken bij Etsprit?

Bij Etsprit staan hoge kwaliteit, expertise, persoonlijke benadering en waardering voor techniek hoog in aanzien. U kunt de hoogste kwaliteit verwachten van door Etsprit geëtste producten en u kunt bij Etsprit terecht voor grote of kleine orders! Daarnaast garandeert Etsprit een snelle levering conform de gemaakte afspraken en is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend! Etsprit is al meer dan 21 jaar dé expert op het gebied van chemisch etsen. 
Vraag een offerte aan!