Naamplaten en Typeplaten

Etsprit levert metalen naam- en typeplaten in elke gewenste oplage en geven zo uw bedrijf een professionele en eigentijdse uitstraling. Etsprit heeft jarenlange ervaring op het vlak van geëtste op maat gemaakte naam- en typeplaten voor verschillende industrieën. U kunt bij ons terecht voor een uniek exemplaar en voor een serie productie. 

Naam- en typeplaten worden veelal gebruikt voor aanduidingen op machines, voertuigen en apparaten. Hierbij kunt u denken aan nummeringen, QR- en barcodes, veiligheidsmarkeringen, kwaliteitscontrole of kenmerken voor herleidbaarheid.

Vraag of offerte aanvragen?

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Geëtste naam- en typeplaten zijn bestendig tegen slijtage

Chemisch etsen zorgt ervoor dat de naam- en typeplaten duurzaam, sterk, breed toepasbaar, weersbestendig en uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld de industrie en machinebouw. De naam- en typeplaten van Etsprit houden goed bestand tegen reiniging door middel van hoge druk of met chemische reinigingsmiddelen. Dat betekent dat ze zowel binnen als buiten toegepast kunnen worden. De platen zijn leverbaar in roestvast staal, messing en koper. 

Typeplaten dienen robuust te zijn en zijn vaak ook verplicht voor bepaalde producten. Chemisch etsen leent zich uitstekend voor het vervaardigen van typeplaten met reliëf in roestvast staal of messing. Geëtste typeplaten van Etsprit zijn bestendig tegen slijtage en blijven leesbaar door het reliëf, zelfs na jaren van intensief gebruik! Logo’s, lettertypes en kleuren, wat u zich ook wenst, Etsprit levert kwaliteit!

IMG_0725

Een greep uit ons werk

Voorbeelden van door Etsprit geëtste naam- en typeplaten

Wilt u naam- of typeplaten laten maken bij Etsprit?

Bij Etsprit staan hoge kwaliteit, expertise, persoonlijke benadering en waardering voor techniek hoog in aanzien. U kunt de hoogste kwaliteit verwachten van door Etsprit geëtste producten en u kunt bij Etsprit terecht voor grote of kleine orders! Daarnaast garandeert Etsprit een snelle levering conform de gemaakte afspraken en is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend! Etsprit is al meer dan 21 jaar dé expert op het gebied van chemisch etsen.
Vraag een offerte aan!